UWV trajecten

Werkfit maken

Bij Coaching en Advisering begeleiden we mensen naar werk. Dat doen we al meer dan tien jaar en daarin zijn we behoorlijk succesvol.

Bij alles wat we doen is een positieve mindset het uitgangspunt. We gaan uit van wat er wél kan, in plaats van wat er niet (meer) kan. Natuurlijk houden we wel rekening met je eventuele beperkingen.

Ons doel is helder: zorgen dat je weer klaar bent voor de arbeidsmarkt en kunt gaan doen wat jou gelukkig maakt. Werkfit, noemen we dat. Persoonlijk contact vinden we op de route naar werkfitheid erg belangrijk. Je krijgt een vaste, ervaren coach. Die gaat je persoonlijk en intensief begeleiden. Je coach geeft je alle aandacht die je verdient en nodig hebt om werkfit te worden. Binnen dit traject bepalen we samen jouw kwaliteiten, je huidige plaats op de arbeidsmarkt, de plek waar je naartoe wilt en de beste manier om daar te komen.

We richten ons primair op de volgende doelen:

  • inzichtelijk maken van de arbeidsmarkt;
  • verbeteren van je persoonlijke effectiviteit;
  • versterken van je werknemersvaardigheden.


Zelfstandig ondernemer / zzp’er

Wil je voor jezelf beginnen? Of wil je vanuit een uitkeringssituatie een eigen onderneming starten? Ook daarbij kunnen wij je helpen. We hebben een schat aan ervaring, een groot netwerk en weten precies wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Wij begeleiden je bij de stappen die je moet nemen om een succesvolle ondernemer te worden.

Coaching en Advisering

Coaching en Advisering begeleidt mensen naar werk. Dat doen we vanuit een positieve mindset. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Contact

info@coachingenadvisering.nl
T: +31 6 45 96 28 55
Maccallastraat 27
5708 KS  HELMOND