Over ons

Martina Klein-Huibers

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Martina heeft in heel diverse branches werkervaring opgedaan. In haar dynamische loopbaan merkte ze dat haar hart sneller gaat kloppen van het coachen en begeleiden van mensen naar een passende baan. Vanaf begin 2019 zet ze haar kwaliteiten in voor Coaching en Advisering.

Ik ben opgegroeid op de boerderij, maar ik ben niet op het platteland gebleven. Ik heb jarenlang gewerkt in verschillende branches. Horeca, bank- en verzekeringswezen, detailhandel en de uitzendbranche. Vooral in die laatste functie werkte ik veel met mensen. Het stroomlijnen van de samenwerking tussen verschillende afdelingen en mensen stond centraal. Ook het begeleiden van collega’s was mijn taak. Daar werd ik enthousiast van!

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven van de mens. En de mens is een essentieel onderdeel van een organisatie. Ik vind het mooi en dankbaar om die relatie tussen mens en werk te optimaliseren. Om andere mensen te helpen met het zoeken, vinden en/of behouden van een fijne werkplek.

Ook vind ik het interessant hoe de arbeidsmarkt zich beweegt, en om te kijken naar de mogelijkheden die hierdoor ontstaan. Ik krijg energie van dit afwisselende werk en de bijbehorende prettige samenwerkingen met klanten, collega’s, gemeente-instanties, bedrijven en organisaties. Ben jij op zoek naar passend werk? Dan help ik je heel graag!

martina
Coaching en Advisering

Coaching en Advisering begeleidt mensen naar werk. Dat doen we vanuit een positieve mindset. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Contact

info@coachingenadvisering.nl
T: +31 6 45 96 28 55
Maccallastraat 27
5708 KS  HELMOND