Over ons

Hay Emonts

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Hay is van oorsprong leraar. Hij stond lang voor de klas, maar deelde zijn kennis ook in andere settings: hij coachte bedrijven en opleidingsinstellingen. Begin 2016 stapte hij aan boord van Coaching en Advisering.

Ik heb 12 jaar lesgegeven aan een LHNO-school (de vroegere huishoudschool)  Sinds 1988 werk ik bij Stichting O.V.D. (leerlingwezen) en vanaf 1997 als opleidingsadviseur bij Kenniscentrum Handel. Ik erken bedrijven als leerbedrijf en ondersteun de praktijkopleiders in de begeleiding van deelnemers en medewerkers in hun organisaties.

Nu ben ik dus ook jobcoach. In die rol richt ik mij op het begeleiden en ondersteunen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een reguliere baan (jobfinding en jobmatching). En nadat ze die baan hebben gevonden, is het natuurlijk belangrijk dat ze die baan behouden. Mijn motto hierbij is: “Iedereen heeft talenten, het is de kunst die talenten goed te gebruiken.”

De werkomgeving speelt daarin een wezenlijke rol. Ik concentreer mij in mijn begeleiding naast de deelnemer ook op de begeleiding vanuit werkgeverskant. De begeleider op de werkvloer ondersteun ik met praktische tips hoe hij/zij een deelnemer het best kan instrueren en begeleiden(jobcoaching). De werkgever is voor mij de spil in het succes van de deelnemer.

Mijn uitgangspunt, en dat geldt voor elk traject, is het nakomen van afspraken. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt. Dat is dé basis om een stap verder te komen.

hay
Coaching en Advisering

Coaching en Advisering begeleidt mensen naar werk. Dat doen we vanuit een positieve mindset. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Contact

info@coachingenadvisering.nl
T: +31 6 45 96 28 55
Maccallastraat 27
5708 KS  HELMOND