Over ons

Anja van der Sangen

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Anja kent het UWV van A tot Z, want ze werkte er ruim twintig jaar. Al die tijd was ze bezig met het begeleiden en ondersteunen van mensen naar werk. Na een korte tussenstop op HR-gebied, is ze terug bij haar passie: coachen in de ruimste zin van het woord.

Mijn drijfveer? Met wederzijds respect en op basis van vertrouwen maatwerk bieden, zodat we de juiste persoon samen op de juiste plek krijgen. Als dat lukt, geeft me dat veel energie. Daar doen we het tenslotte voor.

De mensen met wie ik werk, en hun persoonlijke situaties, zijn heel divers. Soms is er relatief weinig nodig om iemand weer geluk te laten vinden in zijn of haar werk. Een andere keer is er juist een intensief traject nodig. Ronden we zo’n traject met goed gevolg af, dan is de voldoening des te groter. De moeilijkste wegen leiden naar de mooiste plekken, zeg ik weleens.

Een goede coach is open, toegankelijk en to the point. En dat zijn ook de eigenschappen die mij het beste omschrijven. Ik nodig je van harte uit om dat zelf te komen ontdekken!

anja
Coaching en Advisering

Coaching en Advisering begeleidt mensen naar werk. Dat doen we vanuit een positieve mindset. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Contact

info@coachingenadvisering.nl
T: +31 6 45 96 28 55
Maccallastraat 27
5708 KS  HELMOND