Over ons

Coaches

Maak kennis met Ted, Hay, Marieke, Marian, Peggy, Martina en Henk.

ted
Ted van der Horst

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Ted werkte bijna 15 jaar binnen het UWV. In 2006 vond hij het tijd voor een nieuwe stap en richtte hij Coaching en Advisering op. Ted denkt in kansen en mogelijkheden. Hij krijgt er energie van om anderen te helpen.

Meer over Ted >

hay
Hay Emonts

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Hay is van oorsprong leraar. Hij stond lang voor de klas, maar deelde zijn kennis ook in andere settings: hij coachte bedrijven en opleidingsinstellingen. Begin 2016 stapte hij aan boord van Coaching en Advisering.

Meer over Hay >

marieke
Marieke Toonen

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Marieke werkte lang in de commerciële wereld. Haar werk bracht haar succes, maar ze miste iets veel belangrijkers: geluk. Begin 2018 gooide ze het roer om. Haar ervaringen zet ze nu in om ook anderen een échte stap verder te helpen.

Meer over Marieke >

peggy
Peggy Nooyen-Vliegenberg

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Peggy werkte 25 jaar voor het UWV. Na haar jubileum ging ze in 2017 voor goud: ze startte haar eigen bedrijf Volar Coaching en Advies.

Meer over Peggy >

martina
Martina Klein-Huibers

Jobcoach | Reïntegratiecoach

In haar dynamische loopbaan merkte Martina dat haar hart sneller gaat kloppen van het coachen en begeleiden van mensen naar een passende baan.

Meer over Martina >

henk400
Henk Roosen

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Henk heeft gewerkt voor internationale concerns, maar ook kleinere, middelgrote en grote bedrijven in Nederland maakten van zijn expertise gebruik.

Meer over Henk >

marian
Marian Gubbels

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Marian staat positief in het leven. Haar ervaringen en eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat zij en Coaching & Advisering elkaar wisten te vinden. Haar passie: samen werken aan mens en werk.

Meer over Marian >

Coaching en Advisering

Coaching en Advisering begeleidt mensen naar werk. Dat doen we vanuit een positieve mindset. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Contact

info@coachingenadvisering.nl
T: +31 6 45 96 28 55
Maccallastraat 27
5708 KS  HELMOND