Over ons

Coaches

Maak kennis met Ted, Hay, Marieke, Willem, Sander en Marian.

Ted
Ted van der Horst

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Ted werkte bijna 15 jaar binnen het UWV. In 2006 vond hij het tijd voor een nieuwe stap en richtte hij Coaching en Advisering op. Ted denkt in kansen en mogelijkheden. Hij krijgt er energie van om anderen te helpen.

Meer over Ted >

Hay
Hay Emonts

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Hay is van oorsprong leraar. Hij stond lang voor de klas, maar deelde zijn kennis ook in andere settings: hij coachte bedrijven en opleidingsinstellingen. Begin 2016 stapte hij aan boord van Coaching en Advisering.

Meer over Hay >

Marieke
Marieke Toonen

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Marieke werkte lang in de commerciële wereld. Haar werk bracht haar succes, maar ze miste iets veel belangrijkers: geluk. Begin 2018 gooide ze het roer om. Haar ervaringen zet ze nu in om ook anderen een échte stap verder te helpen.

Meer over Marieke >

Willem
Willem van Lieshout

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Willem werkt sinds 2016 als re-integratieadviseur bij Coaching en Advisering. In zijn werk gaat hij uit van de mogelijkheden, niet van onmogelijkheden. Wel houdt hij natuurlijk rekening met beperkingen.

Meer over Willem >

Sander
Sander van den Baart

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Voordat Sander startte bij Coaching en Advisering, was hij werkzaam in de transportsector en uitzendbranche waarin hij intensief samenwerkte met jongeren en zij-instromers.

Meer over Sander >

marian
Marian Gubbels

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Marian staat positief in het leven. Haar ervaringen en eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat zij en Coaching & Advisering elkaar wisten te vinden. Haar passie: samen werken aan mens en werk.

Meer over Marian >

Coaching en Advisering

Coaching en Advisering begeleidt mensen naar werk. Dat doen we vanuit een positieve mindset. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Contact

info@coachingenadvisering.nl
T: +31 6 45 96 28 55
Van Oorschotstraat 8
5708 CH HELMOND